Under natten ska NJ Devils göra upp med Vancouver hemma i Prudential Center, och här tror jag man får det tufft.

NJ Devils har blandat och gett på slutet då man näst senast slog Pittsburgh med klara 1-6 på bortais. Nu senast var det klart tuffare då man fick stryk av bottenlaget Chicago med hela 8-5 där man fortsatt levererade framåt, men bakåt läckte man rejält.
Man ligger i botten av tabellen och trots att det är en hel del matcher kvar så kommer man inte nå slutspel då det är för mycket poäng att plocka igen.

Ser man på laget så har man stora bekymmer just bakåt då målvakterna Blackwood och Bernier fortsatt saknas och då man har Gillies och Daws att tillgå så ser det extremt svagt ut på målvaktssidan, och ska man vinna matchen så lär det krävas en hel del mål framåt.
Utöver målvakterna förväntas Kuokkanen och Thompson saknas.

Vancouver har sett bra ut på slutet och ser man till de sex senaste matcherna har det blivit fem segrar där man bland annat slagit lag som Calgary med 7-1 och nu senast NY Rangers med 2-5.
Man har plockat 58 poäng på 54 matcher så man är i allra högsta grad med i kampen om slutspelsplatserna, och ska man fortsätta vara det så gäller det att man inte tappat poäng på de svagare lagen i ligan.

Truppen har spelare som Miller, Garland, Pettersson, Boeser, Horvat och Hughes för att nämna några, så det finns absolut en hel del kvalitet i laget, och jag tycker att hemmalaget blir alldeles för klara favoriter.
Poolman och Burroughs förväntas missa matchen.

NJ Devils har bekymmer på målvaktssidan och då gästande Vancouver har visat upp bra form på slutet så bör man kunna visa sig starkast i matchen, och jag väljer att gå på bortaseger här.

Daws (Unconfirmed) - Demko (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip