New Jersey Devils och Washington ska göra upp under natten till lördag, och jag har min idé klar.

Devils kommer med två raka segrar nu då man slagit Arizona borta med 1-2 och Anaheim hemma med 3-1. I den sistnämnda matchen fick man 3-1 tidigt i tredje, ett mål som betydde oerhört mycket. Anaheim pressade dock ordentligt men fick inte in pucken, och sett till 60 minuter så förtjänade gästerna minst en poäng.
Innan dessa segrar hade man sju raka förluster, och man lär knappast vinna här om man inte höjer sig rejält mot senast.
Man har blivit av med storstjärnan Taylor Hall som gått till Arizona, och detta är såklart ett gigantiskt tapp offensivt då en ledare lämnat laget.
Man har ett par skador i truppen, men inget som ska påverka något nämnvärt.

Washington åkte något oväntat på en 3-0 förlust senast mot ett skadedrabbat Columbus. Efter en ganska jämn förstaperiod så tar man över matchen mer och mer, men pucken vill helt enkelt inte in bakom en bra spelande Korpisalo.
Formen är fortsatt bra och sett till de tio senaste matcherna har man vunnit åtta, och de två förlusterna har kommit mot just Columbus.
Man leder forfarande conferencen då man har spelat ihop 53 poäng, vilket är 26 fler motståndarna i matchen.
Man är ligans bästa bortalag med 15 segrar på 19 matcher, och man lär komma riktigt revanschsugna till denna match för att visa detta.
Skadeläget ser ljust ut för laget och man ska ha tillgång till samma trupp som senast.

Gästande Washington har en helt annan tyngd i laget, och här tror jag man bara visar sig bäst, och vinner matchen redan under ordinarie tid.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip