NJ Devils och Washington ställs mot varandra natten mot torsdag, och här får hemmalaget mitt fulla förtroende.

NJ Devils spelade match natten mot onsdag där man ställdes mot Montreal, och det blev en bekväm 2-5 seger.
Säsongsinledningen har varit bra då man tagit tre segrar på fem matcher, och det är framförallt offensiven som varit bra då man smittar fyra mål per match.

I laget har man Jack Hughes som imponerat stort då han är uppe i 14 poäng på sina fem matcher, vilket betyder delad ledning i poängligan tillsammans med Detroits Dylan Larkin. Bakom honom har man fler starka namn i Meier, Bratt och Hischier, så framåt är man starka, och mot ett Washington med målvaktsproblem bör man kunna fortsätta leverera och ta en ny seger.
Miller saknas och Nosek förväntas missa matchen.

Tuff uppgift för Washington

Washington åkte på en ny förlust senast då man förlorade med 1-4 mot Toronto, och det trots att man skapade klart mest chanser i matchen, men man hade svårt att få hål på en bra spelande Woll i gästernas kasse.
Detta var lagets fjärde förlust på fem matcher, så man imponerar inte.
Något positivt är dock att Ovechkin spräckte målnollan, vilket bör ge en del självförtroende.

Eftersom förstemålvakten Kuemper vaktade kassen senast och Lindgren är skadad så kommer man ställa Shepard mellan stolparna, vilket är ett stort minus då han håller till i AHL, och mot ett vasst offensivt NJ Devils kommer kan få det svettigt.
Lindgren och Edmundson saknas samtidigt som Dowd är ett frågetecken.

Gästerna kommer med målvaktsbekymmer samt svag form vilket talar för att man kommer få tuffa 60 minuter, och här tar jag ställning för hemmalaget.

Schmid (Unconfirmed) - Shepard (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip