Toppen mot botten i ett möte där Metallurg Novokuznetsk ska försöka kriga till sig poäng mot urstarka Dinamo St Petersburg, lyckas man? Allt är möjligt, men sannolikheten är inte särskilt stor.

Metallurg Novokuznetsk ligger och plaskar i botten av tabellen där man för tillfället placerar sig på plats 21 av 27 möjliga. Man har vunnit elva av 27 matcher och står på 34 poäng. Formen är sisådär och man har vunnit fyra av de tio senaste matcherna. Lagen möttes för ca en vecka sedan och då vann Dinamo St Petersburg på hemmaplan med 2-1, siffror som jag skulle säga var i underkant.
Man har tre raka förluster där motståndet varit stentufft, vilket kan ha satt sig i benen på spelarna. Mycket av lagets offensiv består av Romantsev och Dyuruagin som också ligger i toppen av lagets interna poängliga.

Dinamo St Petersburg är laget som gästar och som ska försöka kriga till sig samtliga poäng. Man har vunnit tre av de fem senaste och ska man kolla en längre svit så har man vunnit 14 av de 16 senaste och man har sprungit ifrån i tabellen där laget bakom jagar sju poäng efter.
Det spelar egentligen ingen roll om man spelar hemma eller borta då man på bortaplan har vunnit elva av 13 matcher och på hemmaplan har det blivit tolv segrar på 14 matcher. Man har gjort flest mål i ligan och även släppt in minst och det med marginal då man släppt in 32 mål på 27 matcher.
Tre av sina bästa offensiva spelare ligger i bland de sex bästa poängplockarna i hela serien, där man också har seriens bästa målskytt i Shevchenko.

Detta ska vara ren klasskillnad och är man mer effektiv än i senaste mötet lagen emellan så kan siffrorna springa iväg.

Speltips: 2 vilket betyder bortaseger efter ordinarie tid och jag investerar 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip