Match mellan NY Islanders och Anaheim under lördagskvällen, och jag tar klar ställning för hemmalaget.

NY Islanders har gjort en kanonsäsong hittills då man ligger trea i conferencen bakom Washington och Boston. Man har samtidigt några färre matcher spelade, och vid seger här går man upp som delad tvåa.
Senast mötte man just Boston i ett riktigt fint toppmöte där man lyckades vinna med 2-3 efter straffar trots bortaplan. Man gjorde en riktigt bra match och såg till att spelare som Marchand och Bergeron gick poänglösa från matchen.
Nu är det hemmaplan och där har man fina 13 segrar på 17 matcher vilket visar att man är riktigt svårstoppade på hemmaplan. Skadeläget ser också ljust ut och det är bara ett par spelare som är frågetecken inför matchen.

Anaheim ska här göra sin tredje raka bortamatch där man sedan avslutar sin roadtrip mot Rangers. I de två senaste matcherna har det blivit förlust, och senast blev det 3-1 mot Devils, ett lag som tappat sin stora stjärna.
Man trivs inte alls på bortaplan då man bara vunnit fem av 17 matcher på resande fot, och här lär det inte bli enklare.
Man har en del vassa spelare i Getzlaf, Rakell och Silfverberg, men sett till hela truppen så ser det väldigt tunn ut, vilket också tabellen visar då man ligger sist in conferencen.
Man har också en del skador i laget där Grant och Terry är de senaste på listan.

Detta ska hemmalaget vinna då man har hemmafördel samtidigt som gästerna är riktigt svaga på bortaplan, och jag tror man bara visar sig starkast i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip