Ger oss på en NHL-rek till måndagens match mellan östlagen New York Islanders och Boston Bruins.

Båda lagen har lirat två matcher. För Islanders del har det varit två derbyn mot Rangers på bortais. Vann första mötet med 4-0 för att två dagar senare få stryk med 0-5. Vill till denna match så klart få lite mer stabilitet och få fart på målskyttet igen.

Boston har också varit i närheten av New York och spelat två matcher mot New Jersey Devils. Båda dessa matcher har gått till övertid och i första matchen vann man på straffar (3-2). I den andra matchen fick man stryk på övertid (1-2). Har sett bra ut defensivt men lite mer finns att önska framåt.

Idén till denna match är Brad Marchand att göra mål i matchen. Vill till att man får ut reken rätt omgående för oddset på honom sjunker stadigt.
Har så här långt stått för 2+2 om man räknar in avgörande straffen i första matchen. Ser fin ut och får mycket speltid. Är inte den som skjuter mest men han väljer sina lägen och då blir det oftast farligt. Får mycket förtroende i powerplay och Islanders lär ta en hel del utvisningar. Okej att det var två derbyn mot Rangers men det var många tvåor man gav bort.

Finns även ett intressant spel på Marchand som poänggörare i just power-play hos Nordicbet men huvudreken får bli att han sätter ett mål och då är det hos Unibet som oddset är högst i skrivande stund.

Marchand har en fin lekkamrat i duktige Patrice Bergeron som är lite mer skottvillig och då finns det läge för Marchand att vara med och hugga på returerna. Så här i början av säsongen kan man vara lite ringrostig men det har inte Brad visat och då övriga i Bruins inte varit helt på hugget så har Marchand klivit fram och visat fin gnista. Det hoppas vi håller i sig här!

Speltips: Brad Marchand att göra mål i matchen @ 3,05 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip