Fint möte i NHL då NY Islanders ska göra upp med Boston, och här har jag en tanke.

NY Islanders öppnade med att slå Rangers med 0-4. Kaptenen Lee stod för två av de fyra målen och han ledde sitt lag till seger, precis som målvakten Varlamov som höll nollan.

Nu senast så mötte man återigen Rangers på bortaplan och denna gången fick man det klart tuffare, och man förlorade matchen med klara 5-0. I den matchen vaktade Sorokin kassen, och han hade inte alls samma lycka som Carlamov.
Spelmässigt så var man heller inte riktigt lika bra som i den första matchen samtidigt som Rangers såg klart bättre ut.

I truppen finns det kvar flera tongivande spelare samtidigt som det inte varit så mycket ändringar, så laget är väldigt likt förra säsongens lag.
Saknas gör Dal Colle.

Boston öppnade med en 2-3 seger mot Devils efter straffar i en match man spelmässigt var det bättre laget, och nog förtjänade man att vinna redan efter ordinarie tid.
Man var dock inte tillräckligt effektiva då man bara gjorde två mål på 37 skott, och då vinner man inga matcher under 60 minuter.

Senast så förlorade man efter förlängning med 2-1 där Sharangovich blev stor matchhjälte för hemmalaget då han avgjorde 4.58 in i förlängningen.
Denna matchen var jämnare spelmässigt och det var absolut ingen orättvis seger, och Devils stod för en bra insats.

Truppen håller som vanligt en bra nivå och man har spelare som Marchand, Krecji och Bergeron i laget, och det är spelare som nästan alltid presterar.
Nu har man fortsatt Pastrnak borta och det är en tufft avbräck, men man har en bra bredd i truppen, och det är en av lagets styrkor.

NY Islanders kommer från en 5-0 förlust senast där man gjorde en blekare insats än i den första matchen. Nu ställs man mot ett starkt och segersuget Boston och då tror jag man får problem, och jag väjer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u till oddset 2.30 hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip