I UBS Arena jagar hemmalaget NY Islanders sin femte raka seger när Boston kommer på besök, och här ska man ses med bra segerchans.

NY Islanders har fyra raka segrar i bagaget där man bland annat slagit klassmotsånd i Toronto och LA Kings. Nu senast blev det en tight historia mot Anaheim där det såg ut att sluta oavgjort. Då klev svenske Holmström fram och avgjorde i boxplay, hans fjärde fullträff i spelformen, vilket gör att han toppar målligan i boxplay.

Man har en del skador på defensivt viktiga spelare i Pelech, Pulock och Mayfield. Trots det har man klarat sig förvånansvärt bra, och även om gästerna i grunden är ett bättre lag så är formen så bra att man kan ta en ny seger.
I övrigt saknas Martin.

Boston har en del tunga avbräck

Boston toppar conferencen och säsongen hittills har varit riktigt stark med 18 segrar på 27 matcher.
Man hade en liten dipp i slutet av november där man torkade tre raka men efter det har det blivit fyra segrar på de sex senaste matcherna där man visserligen senast föll mot NJ Devils med 2-1 efter förlängning.

Precis som senast finns det en del avbräck i truppen då Forbort och Lucic saknas. De tyngsta namnen som saknas är dock McAvoy och Zacha, två klart tongivande spelare, och här kan man absolut stöta på problem.

NY Islanders kommer med formen på topp och då gästande Boston kommer med skador på tongivande spelare så ska man inte räknas bort, och jag tror hemmalaget går segrande ur denna matchen.

Varlamov (Unconfirmed) - Swayman (Unconfirmed)

Speltips: 1 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip