I New York väntar hockey mellan NY Islanders och Boston natten mot söndag, och här tar jag ställning för gästerna.

Två raka segrar i ryggen inför denna matchen är facit för NY Islanders då man slagit Dallas och Detroit, två fina skalper. Man har dock inte radat upp segrarna sista tiden då det bara blivit sex segrar de 15 senaste matcherna, och bara vid två tillfällen har man följt upp en seger med en ny.

Något laget har varit starka på är defensiven då man under flera säsonger varit tighta bakåt. Denna säsongen är dock annorlunda då man släppt in betydligt fler mål, och man har ett snitt på nästan 3,5 insläppta per match.
Offensivt har man dock presterat bra då spelare som Barzal och Dobson gör en hel del poäng, men när ett stabilt Boston gästar borde man få det tufft.
Fasching och Bortuzzo är out samtidigt som Mayfield är ett frågetecken.

Boston är svåra att skaka av

Boston har efter den starka starten kommit av sig lite och på slutet har det bara blivit tre segrar de tio senaste matcherna. Det ska dock nämnas att endast två av dessa nederlag förlorats under ordinarie tid, och sett till hela säsongen har man bara missat att ta poäng i tolv av 61 matcher, en riktigt bra siffra.
Nu senast slog man Vegas med 5-4 vilket var starkt, och motståndet på slutet har varit tufft med lag som bland annat Edmonton, Vegas och Dallas.

Lagets offensiv handlar som vanligt mycket och Marchand och Pastrnak och där sticker den sistnämnda ut med 87 poäng på 61 matcher.
Namn som Zacha, Coyle och McAvoy håller också hög klass samtidigt som man har ett av ligans bästa målvaktspar, och jag tycker man är huvudet högre än hemmalaget.
Lindholm, Forbort, Poitras och Lucic förväntas saknas i matchen.


Sorokin (Likely) - Swayman (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip