Alltid lika trevligt med kvällsmatcher i NHL då man inte behöver vara upp på natten för att kolla. Här får vi se ett möte mellan NY Islanders och Buffalo, en klart intressant match där jag väljer sida.

NY Islanders har sett riktigt bra ut denna säsong, och man ligger trea i conferencen efter giganterna Washington och Boston. Man kommer med två raka segrar där man slagit motstånd i form av Florida och Tampa Bay, och båda segrarna har kommit på bortaplan. Skadeläget ser bra ut och det är bara Leddy som är tveksam till att spela i matchen.
Nu vänder man hemåt och får spela i Nassau Coliseum där man allt som oftast gör bra matcher. Hemmastatistiken visar tolv segrar på 15 matcher där man också tagit poäng i tolv raka matcher.

Buffalo har tre raka segrar i ryggen där man slagit bra motstånd i St Louis och Nashville. De två sista matcherna har dock vunnits på hemmaplan och där är man klart mycket bättre än på resande fot vilket är fallet i denna match. Segrarna har också kommit mycket tack vare att man har en stjärna i Eichel som står på 46 poäng efter 33 matcher, och är inte förstakedjan i form för dagen så blir det direkt svårt att vinna matcher. Man har några skador i truppen, men inga nya att rapportera inför denna match.
Lagens enda möte denna säsong slutade med seger för Islanders med 0-1 då Brassard gjorde matchen enda mål tidigt i första perioden.

Islanders är ett av ligans tätaste lag bakåt och lyckas man stänga ner spelare som Eichel och Reinhart så är mycket vunnet. Jag tror man lyckas med detta och i form av hemmaplan så väljer jag att gå på hemmalaget.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip