NY Islanders ska göra upp med Carolina här, och jag tror att vi kan ha en skräll på lut.

NY Islanders kommer till denna matchen med fem raka förluster då man senast förlorade mot Ottawa med 4-3. Man gjorde en helt okej insats och vann skotten med 29-40, men man var alldeles för ineffektiva framåt samtidigt som försvarsspelet inte såg fläckfritt ut.
På slutet har man också släppt in en hel del mål, och kikar man på de fem senaste så har man släppt in 21 mål, en såklart för hög siffra.
Hemmaplan gäller här och där har man gjort det bra under säsongen då man vunnit 20/34 matcher, men inför denna matchen har man tre raka förluster på hemmaplan, så formen är ett frågetecken.
Skador har man på Boychuk, Cizikas och Pelech. Clutterbuck och Kuhnhackl är tveksamma.

Carolina kommer även dem med tveksam form då man bara vunnit en av de fem senaste matcherna. Man har inte vunnit någon match sedan man fick de tunga skadorna på målvakterna Reimer och Mrazek, men nu har Forsberg och Nedeljkovic fått känna på det i ett par matcher, något som bör göra att man blir tryggare i kassen.
Man har ett rätt tufft läge i tabellen just nu och det gäller att steppa upp för att inte missa slutspel, och ser man till truppen som innehåller spelare som Svechnikov, Aho och Teravainen så ska man absolut ta en slutspelsplats.
På bortaplan har man vunnit hälften av sina 32 matcher, och ser man på de fem senaste matcherna har man vunnit två av dessa, och det mot bra motstånd i Toronto och Nashville.
Förutom skador på målvakterna har man skador på Hamilton och Pesce.

Här tycker jag Carolina blir alldeles för stora underdogs, och då man möter ett formsvagt NY Islanders så tycker jag att man ska ses med bra skrällchans, och jag väljer således att gå på bortaseger här.

Varlamov (Unconfirmed) - Nedeljkovic (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip