Match tre mellan NY Islanders och Carolina i åttondelsfinalen där det nu väntar match i New York, och här ska inte hemmalaget räkna bort.

NY Islanders tog en av de sista slutspelsplatserna och man kliver in i denna matchserien som klara underdogs, och det med all rätt då man inte är ett lika starkt lag som gästerna.
Man har dock stått upp bra i båda bortamatcherna hittills då det blivit förlust med uddamålet och efter förlängning, så hemma ska man inte vara ofarliga.

I laget har man en målvakt i Sorokin som håller en riktigt bra nivå, och på målvaktssidan är man starkare. I övrigt finns Barzal, Horvat, Lee och Nelson, och med bättre skadeläge än gästerna tror jag att man kan reducera matchserien.
Wahlstrom saknas samtidigt som Romanov och Mayfield är frågetecken.

Carolina har nya skadebekymmer

Carolina har gjort en stark säsong och man slutade tvåa i conferencen. Man har även skaffat sig 2-0 i matcher här vilket ger lite andrum, men det har inte varit några promenadsegrar.
Nu väntar även den första bortamatchen i serien och NY Islanders är ett svårspelat lag, så det kommer på nytt bli en tuff match.

Sedan tidigare har man haft tunga avbräck i Svechnikov och Pacioretty, två ledande spelare offensivt för laget.
Nu senast fick man även finske Teravainen skadad då han bröt handen, vilket gör att tre starka namn Saknas offensivt, så man är rejält försvagade, och ännu mer ansvar kommer läggas på Aho och Necas.
I övrigt saknas Kase samtidigt som Andersen är tveksam.

Med flera tunga avbräck i matchen för gästernas del så kommer inte detta bli någon enkel uppgift mot ett svårspelat NY Islanders, och jag tror klart mest på hemmaseger i matchen.

Sorokin (Unconfirmed) - Raanta (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip