NY Islanders och Carolina ställs mot varandra natten mot söndag, och här tror jag på bortaseger.

NY Islanders har öppnat säsongen fint då man tagit fem segrar på nio matcher, och på slutet har man vunnit tre av sina fyra senaste.
I vanlig ordning har man visat upp ett fint defensivt spel på slutet då man släppt in fem mål de fyra senaste, och där ligger lagets styrka.

Kollar man på truppen offensivt har man Horvat, Barzal, Lee och Nelson som håller bra kvalitet. Det är dock en lagdel som är lagets svagaste, och när man nu möter ett topplag tror jag man väger för lätt.
Pelech är ett frågetecken inför matchen.

Carolina det bättre laget

Carolina är en av förhandsfavoriterna till att kamma hem rubbet denna säsongen. Hittills har man vunnit sex av elva matcher och även om man kanske inte imponerat överdrivet så är det okej siffror.
Defensivt har det inte stämt och där finns det betydligt mer att önska.

Till skillnad från hemmalaget har man en klart starkare forwardssida med namn som Teravainen, Jarvis, Aho och Kotkaniemi.
På slutet har man fått tillbaka sin stjärna Andrei Svechnikov som fått några matcher i sig vilket är ett klart plus, och han kommer bara bli bättre och bättre.
Pesce saknas i matchen.

NY Islanders har gjort det bra hittills men nu ställs man mot ett riktigt starkt Carolina, något jag tror blir för tufft, och jag går på bortaseger i matchen.

Varlamov (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip