NY Islanders - Colorado Avalanche

Goalies: Greiss (probable) vs Bernier (confirmed)



NY Islanders är ett lag som jag tycker kommit igång rejält på slutet och laget har vunnit de 5/7 senaste matcherna man spelat. Senast åka man till Washington där det blev en tuff match mot Capitals. Matchen slutade 4-3 till hemmalaget, men Islanders såg väldigt bra ut den matchen och kunde lika gärna ha tagit 2 poäng. John Tavares fortsätter vara stekhet och är just nu en av de absolut mest svårstoppade spelarna i hela NHL. I natt återvänder laget hem och ställs mot ett lag som tillhör de sämsta lagen i ligan och som dessutom är B2B.

Colorado Avalanche är som alla vet ett jumbolag. Dock tycker jag laget blandar och ger och stundtals ser laget ut att vara riktigt bra. Igår spelade man borta mot Philadelphia Flyers och lyckades ta med sig 2 poäng från den matchen. I mina ögon var det en riktigt konstig match och där målvakterna inte alls höll vidare hög nivå. Efter en första period där Flyers varit spelförande men inte satt dit sina lägen tog Avs ledningen sent i perioden i PP. I andra kom Flyers ut starkt och gjorde två snabba mål, men släppte därefter in två riktigt billiga/slarviga mål. Sedan vart det hawaii och båda lagen skapade lägen. Med andra ord så fanns det ingen struktur i något av lagen. Colorado vann alltså tillslut efter straffar i en match som verkligen var en coinflip från början till slut.

I natt spelar alltså detta stekheta NY Islanders återigen på hemmais, och som jag skrev i en tidigare rek så trivs Islanders väldigt bra mot lag från Western Conference i nya Barcleys Arena. Colorado är B2B och blandar och ger och startar dessutom Jonathan Bernier som vi alla vet kan ha riktigt usla matcher. Islanders har dessutom dominerat Colorado på hemmais och har 3 raka vinster på hemmais mot laget.

Nej detta ska vara en hemmaseger och Betsson / Betsafe har dessutom missat lite i odds jämfört med andra bolag. Jag spelar därför

Match: NY Islanders - Colorado Avalanche
Spel: 1
Odds: 1.88
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 00:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip