En hel del bra matcher spelas under natten. Jag har valt ett spel i matchen mellan NY Islanders och Columbus där jag tar ställning.

NY Islanders kommer med tre raka förluster nu efter att man haft en rejäl formtopp med 15 segrar på 16 matcher. Nu senast förlorade man mot LA Kings med 4-1. Samtliga tre förluster har dock kommit på bortaplan och nu är man tillbaka i Barclays Center, och där trivs man bra med tio segrar på 13 matcher.
Barzal och Nelson delar ledningen i den interna poängligan med 20 poäng vardera, men man har bra bredd i truppen.
Matcherna vinner man oftast pga av ett riktigt bra defensivt spel, och man har bara släppt in 58 mål på 23 matcher.

Columbus kommer från seger mot Pittsburgh med 5-2. Formen är bra med 5 segrar de sju senaste matcherna. Sex av dessa matcher är dock spelade på hemmaplan och på resande fot är man inte alla lika lyckosamma då man bara vunnit tre av tio matcher.
Nyquist stod för ett hattrick senast och var högst delaktig i segern.
Man ligger fortfarande kvar i botten av tabellen med sin trettondeplats, och truppen är inte tillräckligt bred vilket vi fått se hittills under säsongen.

Hemmalaget har här ett perfekt läge att studsa tillbaka på segerspåret igen, och mot ett bortasvagt Columbus tror jag segerchansen är bra, och jag väljer att kliva in på hemmaseger.

Varlamov (Unconfirmed) - Merzlikins (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip