NY Islanders tar emot ett skadedrabbat Columbus hemma i UBS Arena, och här bör hemmalaget studsa tillbaka efter förlusten senast.

NY Islanders har gjort en fin inledning på säsongen då man efter 15 matcher tagit nio segrar där man bland annat slagit Colorado, Carolina och Calgary. Näst senast slog man även NY Rangers för andra gången, så man har tagit fina skalper.
Nu senast föll man dock oväntat mot Arizona med 0-2, ett lag som dock hittat en formtopp med fyra segrar på dem fem senaste, men normalt sett ska man vara numret större, och här kommer man komma ut revanschsugna.

Laget har ett riktigt bra skadeläge då man förväntas ha full trupp. Ser man just på truppen så har man spelare som Barzal, Lee och Dobson och Nelson för att nämna några samtidigt som man har en riktigt vass målvakt i Sorokin. Det är dock inga superstjärnor i laget, men man har en bra bredd, och känslan är att man nöter ner motståndarna här.

Columbus har haft det riktigt jobbigt inledningsvis då man ligger sist i conferencen efter att man bara tagit åtta poäng på 13 matcher.
Totalt sett har det bara blivit fyra segrar, vilket är ett svagt facit även om truppen inte skrämmer.
Nu senast tog man dock en skön seger mot Philadelphia med 5-2 efter fem raka förluster, men man mötte även ett lag som inte alls håller samma nivå som NY Islanders.

I truppen har man en fin förstalina i Gaudreau, Laine och Jenner som kan såra samtliga försvar i ligan.
Man har dock en tung skadesituation då man offensivt saknar Voracek och Danforth samtidigt som Kuraly är ett frågetecken.
Det största problemet är dock defensiven då man fick hela tre skador senast i Werenski och Blankenburg som bildar första backpar samt Gudbrandson, och i ett redan tunt lag så har jag svårt att se att man ska kunna stå emot här.

NY Islanders har gjort en fin säsong så här långt och mot ett rejält skadedrabbat Columbus som dessutom tillhör ett av de svagare lagen i ligan så ska man ha väldigt goda segerchanser, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Sorokin (Unconfirmed) - Korpisalo (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip