Natten till onsdag tar NY Islanders emot Dallas hemma i UBS Arena, en match som på förhand känns tuff.

NY Islanders kommer närmast från dubbla förluster då man fått se sig besegrade av Edmonton med 4-2 och Calgary med 4-1, och den fina defensiven man visat upp hade brister.
Matcherna har dock spelats på bortais och på hemmais är man starkare då man tagit tre raka segrar och totalt vunnit 12/18 matcher, ett fint facit.

Truppen tillhör dock inte en av de mest stjärnspäckade då det är spelare som Lee, Barzal och Nelson som ska göra det framåt. Dessutom har man en del frågetecken inför matchen på Pelech, Wahlström och Palmieri och Holmström, några gubbar som tillhör de bättre spelarna i laget, och trots hemmais så tror man man väger för lätt mot tufft motstånd.

Dallas håller en riktig bra nivå vilket man också visat då man ligger på en andraplats i conferencen, två poäng bakom Vegas. Hittills har det blivit 24 segrar efter 41 matcher och man har samtidigt visat upp ett bra spel på resande fot, så det är ingen som oroar inför matchen.
Senast stod man för en kanoninsats då man tog en enkel seger med 5-1 mot Florida, ett lag som tillhör de bättre, och nu blir det inte lika tufft.

Till skillnad mot hemmalaget så har man en högre spets, framförallt i Jason Robertson som gjort 57 poäng hittills, vilket ger honom en fjärdeplats i poängligan.
Där bakom finns samtidigt Hintz, Marchment, Heiskanen och Pavelski, så man har en hel del vassa spelare, och då man även är skadefria så ska man ses med goda segerchanser.

Varlamov (Unconfirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: 2 asian 0 (insatsen tillbaka vid oavgjort) och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip