NY Islanders tar sig an suveräna Florida natten till onsdag på hemmais, och här bör en bortaseger vänta.

NY Islanders kommer från en 4-2 förlust mot Toronto i en match man spelmässigt spelade okej, men förlusten var absolut inte orättvis.
På slutet har man verkligen blandat och gett då man vunnit varannan match, och ser man till de sju senaste har det blivit tre segrar.
Visst har motståndet varit tufft, men det är det även i denna matchen.

Nu är det hemmamatch som väntar och det är en stor fördel då man varit klart bättre hemma i UBS Arena, något som även åtta segrar på de nio senaste hemmamatcherna styrker.
Här väntar dock en väldigt tuff uppgift då man ställs mot ett av ligans absolut bästa lag, och även om man har en del vassa spelare i laget så håller man inte samma nivå som gästerna.
Clutterbuck och Mayfield förväntas missa matchen samtidigt som Varlamov är tveksam.

För Floridas del verkar det inte finnas något stopp på laget då man bara vinner och vinner matcher. Nu senast slog man Detroit på bortais med bekväma 1-6, vilket också var lagets tionde raka seger.
Man leder sin conference då man spelat ihop 114 poäng, vilket är åtta fler än Toronto och Carolina, och ser man på den totala tabellen så har man bara Colorado före sig som ligger på 116 poäng.

En stor anledning till framgångarna har varit det imponerande offensiva spelet då man gjort hela 317 mål på 75 matcher, vilket är ett snitt på över fyra mål per match, och det är ett urstarkt facit.
Med spelare som Barkov, Huberdeau, Duclair, Verhaeghe, Reinhart och Giroux offensivt är det dock inte konstigt att man producerar framåt då laget är ruskigt starkt, och här tror jag att framgångarna fortsätter.
Acciari, Ekblad, Johansson och Nutivaara förväntas missa matchen samtidigt som Lomberg är tveksam.

NY Islanders är inte lätta att slå hemma i UBS Arena men då Florida imponerat stort under säsongen samtidigt som man kommer med tio raka segrar i ryggen så är självförtroendet på topp, och här tror jag att gästerna bara är bäst och förlänger sin segersvit.

Sorokin (Unconfirmed) - Knight (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip