Nattens NHL kommer från Barclays Center där NY Islanders gästas av LA Kings.

NY Islanders tog en 4-3 seger efter förlängning senast då man avfärdade Dallas. Beauvillier blev stor matchhjälte då han både öppnade och avslutade målskyttet i matchen. Sett till matchens helhet så gjorde man en gedigen insats mot ett riktigt bra lag, så nu bör självförtroendet vara bra inför nattens match.
Man har inte varit lika bra som man var tidigare under säsongen, men sedan dippen i mitten av december så har spelet sett bättre ut igen, och man har ett lag som bara ska ta sig till slutspel.
Nu är det hemmaplan som gäller och där har man vunnit 16/27 matcher, så man trivs absolut på hemmaplan och här blir det något att bita i för gästerna.
Pelech och Clutterbuck saknas fortsatt för laget.

LA Kings kommer på besök här och det gör man med en 4-2 förlust mot Washington i ryggen. Man hade en 1-2 ledning med bara nio minuter kvar att spela, men sedan ville Ovechkin annat och sköt ett hattrick på drygt fyra minuter, och vändningen var ett faktum.
Detta var lagets sjunde förlust på de senaste åtta matcherna, och man befäster platsen som jumbo i conferencen.
Man har även precis gjort en trade där Clifford och Campbell gått till Toronto, inte optimalt då jag tycker målvaktssidan ser svag ut.
Nu är det bortaplan och där har man bara vunnit 8/30 matcher vilket är ett otroligt dåligt facit, så bortaplan är en klar nackdel här.
Skadeläget är däremot bra i truppen, men med då truppen håller låg klass så bör man inte ha vad som krävs för att kunna utmana ett starkt Islanders här.

Jag tror helt klart mest på hemmalaget i matchen, och jag tror man vinner redan på ordinarie tid.

Greiss (Confirmed) - Quick (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Casumo , 888sport , Unibet eller LeoVegas // TT