I UBS Arena ska hemmalaget NY Islanders ta emot ett av ligans formstarkaste lag LA Kings, och även om man kommer från seger bör man få det tufft här.

NY Islanders tog en 7-3 seger hemma mot Columbus senast där förstatlinan levererade, och Barzal stod för fyra poäng och Horvat för tre.
På slutet har man varit med i många målrika matcher och tre av de fyra senaste har slutat med seger.

Offensiven är dock inte lagets främsta styrka då det förutom Horvat, Barzal, Nelson och Lee ser rätt tunt ut.
Samtidigt har man problem defensivt då man saknar tre backar i Aho, Pulock och Pelech, och nu när man går upp mot ett av ligans formstarkaste lag är känslan att man inte räcker till.
Förutom nämnda spelare förväntas även Martin saknas.

LA Kings jagar fjärde raka

LA Kings går extremt starkt för tillfället då man vunnit åtta av sina nio senaste matcher. Förlusten mot Washington var även den snöplig då man var klart bättre, men man lyckades inte hitta nätet mer än en gång.
Inför denna matchen kommer man med tre raka segrar i ryggen där man senast vann bekvämt med 0-4 mot Montreal, en imponerande bortaseger.

Just bortaspelet har varit grymt bra då man vunnit samtliga elva matcher med en målskillnad på 50-18, vilket är brutala siffror.
Nu möter man ett NY Islanders som kommer från seger, men det finns backproblem hos hemmmalaget, något man ska kunna utnyttja, och med tanke på hur bra man presterat så finns det inget anledning att tro att man inte visar sig starkast även här.
Arvidsson saknas i matchen.

NY Islanders har skadeproblem defensivt och när ligans bästa bortalag kommer på besök så tror jag på bortaseger, och jag går på gästerna i matchen.

Varlamov (Unconfirmed) - Talbot (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip