New York Islanders - Los Angeles Kings

Goalies: Greiss (confirmed) vs Kuemper (probable)

New York Islanders har jag hyllat många gånger den här säsongen och laget är speciellt starka på hemmais där man är fina 9-2-2 i år. Dock har man åkt på två raka förluster på slutet där man inte alls spelat bra och Islanders behöver verkligen hitta tillbaka till formen för att hänga med i sina tuffa division. Senast föll man stort mot Columbus Blue Jackets där slutresultatet skrevs till 6-4. Detta var en match där man sov i början och det kostade hela matchen. Lagets första period var under all kritik och man släppte till många turnovers och gav bort powerplay som kostade ett mål varje gång. 3-0 efter första perioden var i underkant. Isles spelade sedan upp sig i andra perioden och kom ikapp till 3-3 och det kändes som man hade momentum, men när Jackets fick in 2 snabba i slutet av andra perioden gick nog luften ur spelarna.

Los Angeles Kings spelade igår mot NY Rangers då laget är ute på en roadtrip. En match där Rangers var det bättre laget och vann rättvist med 4-2. Rangers tog ledingen i matchen och även om Kings kvitterade i början av andra perioden var det Rangers som styrde offensiven och pressade på och utdelningen kom när Kevin Hayes i slutet av perioden fick in 2-1. T.Mitchell kvitterade i tredje och kanske kunde Kings ta matchen till övertid, men när Rick Nash fick in 3-2 med 3 min kvar kunde aldrig Kings skapade det press med utplockad målvakt och istället gjorde J.Miller 4-2 i öppen. Kings har dock varit väldigt bra på slutet och är 8-2-0 senaste 10 matcherna, men förlusterna har kommit på slutet då laget har förlorat 2 raka.

I natt fortsätter Kings roadtrip och laget kommer B2B i natt mot Islanders som jag som sagt sa är otroligt starka hemma i Barcleys Center. Jag tycker som sagt Islanders spelade upp sig mot Jackets och jag hoppas man tar med sig det man gjorde bra till nattens match. Kings bör vara lite sega i benen och Islanders ska vara klara favoriter enligt mig. Jag spelar därför på att Islanders bryter sin förlusttrend och nattens spel är alltså

Match: NY Islanders - Los Angeles Kings
Spel: 1 money line