Natten till måndag bjuder på ett fint möte mellan NY Islanders och Minnesota, och här tror jag att man kan få se en tight historia.

NY Islanders kommer från en 2-3 förlust mot LA Kings där man fick in en 1-2 puck med bara två minuter kvar att spela. Gästerna gjorde dock mål i öppen kasse innan man återigen kunde få in en reducering, och målmässigt så blev det en jämn historia.
Man har vunnit åtta av 19 matcher på hemmais denna säsongen och det är inga kanonsiffor, men på slutet har det varit bättre då man vunnit sex av de nio senaste.

Man har spelat minst antal matcher i ligan så det är inte konstigt att man ligger en bit ner i tabellen. Man har ändå inte spelat särskilt bra i många av matcherna, men på slutet har man som sagt ryckt upp sig.
Det finns även flera bra spelare i laget men samtidigt möter man ett bra motstånd, och jag tror att vi får se en jämn match där det kan krävas förlängning eller straffar för att avgöra matchen.
Czarnik och Pulock förväntas missa matchen.

Minnesota kommer närmast från en 2-3 seger mot NY Rangers där man vände ett 2-0 underläge till seger, vilket var riktigt bra gjort.
Detta var den fjärde raka segern och det är givetvis fina siffror, men motståndet har inte varit särskilt tufft.
Man gör sina klart bästa matcher på hemmais där man vunnit 14/18 matcher. Tolv segrar på 21 bortmatcher är dock inget dåligt facit, och man kan absolut snygga till de siffrorna.

Kaprizov är lagets bästa poängplockare då han gjort 50 poäng på 38 matcher och han imponerar stort. Det finns även flera bra spelare i laget och hittills har man visat mer än hemmalaget. NY Islanders är dock inget dåligt lag och känslan är att det kommer bli en tuff och jämn match, något som gör att båda lagen kan få med sig poäng från matchen.
Merrill, Bjugstad och Sturm förväntas missa matchen.

Sorokin (Unconfirmed) Talbot (Unconfirmed)

Speltips: X och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip