Hemma i UBS Arena tar NY Islanders emot NJ Devils natten mot lördags, och trots två raka segrar borde man få det tufft här.

NY Islanders har öppnat på bästa sätt då man efter premiärsegern mot Buffalo med 3-2 följde upp med en 1-0 seger mot Arizona, en match man dessutom var det klart bättre laget.

Man har en av ligans absolut bästa målvakter i Sorokin och han kan vinna matcher på egen hand.
Samtidigt har man spelare som Dobson, Barzal och Horvat kvar från förra säsongen som är bra spelare.
Ser man till helheten så är jag inte alls såld över truppen och i mina ögon är man en bra bit ifrån gästernas kvalitet, och känslan är att man åker på sin första förlust här.
Mayfield förväntas missa matchen.

NJ Devils försöker bryta mönster

NJ Devils öppnade säsongen med seger mot Detroit med 4-3. Därefter har det blivit dubbla förluster mot Arizona och Florida, om än knappa sådana, och senast ska det nämnas att man hämtade upp 0-4 till 3-4 i sista perioden, så man visade ändå upp en bra moral.

Målvaktssidan är inte lika stark som hemmalagets så det är en nackdel.
Laget i övrigt håller dock en riktigt bra nivå med spelare som Bratt, Hughes, Hischier och Meier, så man är klart mer spetsigare än hemmalaget, och man bör ha god chans att vända förlusttrenden här.
Nosek och Haula är frågetecken inför matchen.

NY Islanders har plockat full pott hittills men nu är motståndet tuffare och mot ett NJ Devils som vill bryta sin förlusttrend bör man få det tufft, och jag går på bortaseger i matchen.

Sorokin (Unconfirmed) - Vanecek (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip