NY Islanders tar emot ett Ottawa med målvaktsproblem natten mot onsdag, och här är hemmalaget befogade favoriter.

Efter fyra raka segrar för NY Islanders har det nu blivit två raka förluster mot Vancouver med 5-6 samt Montreal med 4-3 efter förlängning. Defensiven har inte fungerat lika bra som i tidigare matcher, vilket varit den största orsaken.
Nu väntar dock ett Ottawa som är b2b samtidigt som man själva fått några vilodagar, så man ska ha bra chans att studsa tillbaka på vinnarspåret.

Nu är man tillbaka på hemmais och det ser jag som en fördel då det är där man gör sina bästa matcher, och man brukar vara tightare defensivt.
På senare tid har man även spetsat till offensiven med Bo Horvat som hunnit med att göra 3+1 på sina fyra matcher, så han har fått en bra start, och med honom i laget ser man klart mer farligare ut offensivt.
Clutterbuck och Wahlstrom saknas samtidigt som Cizikas är ett frågetecken.

Ottawa lyckades vinna mot Calgary borta med 4-3 efter förlängning senast trots att man låg under med 1-3 med bara knappa två minuter kvar att spela. Stutzle stod för allt offensivt då han gjorde fyra poäng i matchen, och det var även han som avgjorde i förlängningen.
Nu är man dock b2b och det bör vara något slitna ben i laget då det var en tuff match.

Man har även stora målvaktsproblem då både Talbot och Forsberg är out, vilket öppnade för Sogaard senast. Med han i kassen senast förväntas man ställs Mandolese här, ett klart minus då han tillhör AHL och ECHL, och med dessa problem i laget bör man få det väldigt tufft i matchen.
Utöver målvakterna saknas Sanderson och Norris.

Ottawa är b2b och har tunga problem på målvaktssidan, något hemmalaget bör kunna utnyttja, och här går jag på hemmaseger i matchen.

Sorokin (Unconfirmed) - Sogaard (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip