Ny match mellan NY Islanders och Philadelphia, och här väljer jag att ta ställning.

NY Islanders hade 1-0 i matcher då man vann första matchen med 0-4. Man gjorde en bra match, speciellt i första perioden då man var klart bättre.

Nu senast så hade man 3-0 i baken redan efter 15 minuter, och uppförsbacken var stor. Varlamov blev utbytt just efter 3-0, och Greiss fick ta över.
Man krigade sig tillbaka i matchen och man lyckades att kvittera med bara två minuter kvar av matchen, och Greiss räddade samtliga skott efter att han blev inbytt.

Man förlorade dock matchen i förlängningen efter att man släppt in 4-3 efter dryga tre minuter.
Skada har man fortsatt på Boychuk.

Philadelphia tog en viktig seger senast då man kvitterade matchserien. Man avgjorde i förlängningen, och målet kom från Myers klubba.

Man hade 3-0 redan efter första perioden och man såg ut att ha ett stadigt grepp om matchen.
Man kunde dock inte stå emot NY Islanders, och de lyckades äta sig tillbaka i matchen och ta den till förlängning.
Spelmässigt såg man dock bra ut, och spelare som Couturier och Hayes såg bra ut.

Saknas gör fortsatt Morin och Lindblom.

Här seglar NY Islanders upp till rätt klara favoriter i matchen, något jag inte köper då matchserien är jämnare än så, och jag väljer således att ta ställning för Philadelphia i matchen.

Varlamov (Unconfirmed) - Hart (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT