NY Islanders och Philadelphia ska göra upp natten till fredag, och här har jag klart mest tro på hemmalaget.

NY Islanders har gjort en riktigt bra säsong hittills då man tillhör toppen av divisionen, och man ligger före starka lag som Boston, Pittsburgh och Philadelphia.
Man kommer från en 1-0 seger mot Washington där man gjorde en riktigt starka prestation, och matchvinnare blev Brock Nelson då han tryckte in segerpucken med sju minuter kvar att spela.

Truppen tycker jag är riktigt intressant då man har en riktigt bra defensiv, och man har bara släppt in 90 mål på 39 matcher.
Offensivt har man starka namn i Nelson, Barzal, Eberle och Bailey, så det finns styrka i samtliga lagdelar.

Nu är det hemmamatch och där har man varit fruktansvärt bra då man vunnit 16/19 matcher, så man trivs oerhört mycket bättre än på bortaplan där man bara vunnit 9/20 matcher. Man har också bara klivit av isen utan poäng vid ett enda tillfälle på
hemmais, något som är riktigt starka papper, och här bör man ha en bra segerchans.
Dal Colle och Lee saknas samtidigt som även Palmieri och Johnston förväntas missa matchen.

Philadelphia ligger på en sjätteplats i divisionen, en ganska svag tabellplaceringen i mina ögon.
Formen är inte heller särskilt bra då man bara vunnit tre av sina tio senaste matcher, så det finns klart mer att önska.
Nu senast blev det en 2-4 förlust mot Boston där man spelade riktigt bra i den andra perioden, men det räcker inte att bara göra en bra period.

Truppen har kvalitet i Couturier, Van Riemsdyk, Voracek, Farabee och Giroux, så det finns en hel del skickliga spelare i truppen.
Man har dock visat upp ett alldeles för svagt defensivt spel, något man också kan se på statistiken då man släppt in 138 mål 38 matcher.
Saknas gör Hägg och Ustimenko.

NY Islanders har sett riktigt bra ut hittills och nu när man får spela på hemmais där man visat sig urstarka så bör man ha en bra chans att vinna denna matchen, något som gör att jag väljer att gå på hemmaseger.

Varlamov (Unconfirmed) - Hart (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT