Speltips: NY Islanders - San Jose

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-10-22 01:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.90
Tips: J. Eberle att göra poäng
Finner spelvärde i nattens NHL match mellan New York Islanders och San Jose Sharks i Barclays Center.

Jordan Eberle att göra minst en poäng i matchen @ 1,90 - Nordicbet -

Hemmalaget har gått si så där i inledningen av säsongen. Började med att åka på storstryk mot Columbus (0-5) och följde upp det med att utklassa Buffalo med 6-3. Efter det har man spelat fem jämna matcher mot i tur och ordning St Louis (2-3 efter straffar), Anaheim (2-3), San Jose (3-1), Los Angeles (2-3) och senast vann man derbyt mot Rangers med 4-3 efter straffar.
Kommer således med råg i ryggen till denna hemmamatch. Skönt att vara hemma i New York också efter en roadtrip på soliga västkusten.

Jordan Eberle är en ganska liten högeranfallare som gör sin första säsong med Islanders. Har tidigare endast spelat för Edmonton där han var en flitig poängmakare. Gjorde 230 poäng på de fyra senaste säsongerna med Oilers. Inte konstigt att han direkt tog en plats i Islanders förstafemma tillsammans med Anders Lee och John Tavares. Att man litar mycket på Eberle visades tydligt senaste mot Rangers då han fick lägga första straffen i avgörandet trots att han bommade (som förste straffläggare) mot St Louis. Får även förtroendet i powerplay som så här långt inte alls stämt för Islanders. Var först i senaste matchen man fick in en puck 5 mot 4. Så där finns det att jobba på både för Eberle och laget i stort. Hur har då Eberle gått så här långt in på säsongen.

Mot Columbus blev han så klart nollad då laget inte mäktade med något mål. Mot Buffalo en assist till Tavares mål. Mot St Louis assist till kvitteringen med bara minuten kvar av ordinarie tid. Mot Anaheim sköt han hela fem skott på mål men utan lycka. Mot nattens motståndare, San Jose, fick han åter en assist in på kontot. Poänglös mot Kings trots sex skott på mål. Powerplay-assist och målgörare i straffläggningen senast mot lokalrivalerna som vi redan varit inne på. Snittar omkring 17 minuter per match och märkligt nog så ju mer karln skjuter i matchen ju sämre rent poängmässigt verkar det gå. Givetvis är det tillfälligheter men så här långt är det fakta. Tycker mig se att förstafemman går bättre och bättre. Har i natt San Jose som man redan besegrat en gång i säsongsupptakten och således har övertag på.

John Tavares ger 1,70 i odds som poänggörare och Anders Lee 1,75 (ökat något från 1,70) medan Jordan Eberle ger hela 1,90. Känns så klart spelvärt att lägga slantarna på honom då alla tre lirar tillsammans i så väl 5 mot 5 som i powerplay. För snart lossnar det för laget även i PP, kanske redan i natt. Om Eberle gör sin poäng i numerärt överläge, boxplay eller 5 mot 5 är gott väl för oss, bara killen fixar en assist eller mål så tackar vi ödmjukast.

Lycka till om ni ryggar spelet.
  NY Islanders - San Jose
Spela på Speltips NY Islanders - San Jose
Aston - 21 Oktober 2017 - 19:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar