NY Islanders tar emot Seattle under natten till torsdag, och här har jag hittat ett spel.

NY Islanders förlorade sin näst senaste match mot Minnesota med 3-4 mot trots att man gjorde en fin insats, och skotten vann man bland annat med 43-21.
Nu senast mötte man ett klart enklare motstånd i Ottawa där man tog revansch genom att vinna med 4-1. Kikar man på tabelläget så ligger man på en elfteplats i conferencen, men man har gjort minst antal matcher i ligan, så det är inte konstigt att man ligger långt ner.
Spelet har dock knackat under säsongen men på slutet har man gjort det bra, och ska man klättra så gäller det att fortsätta spela bra hockey.

Trots tabelläget så har man ett bra lag med spelare som Barzal, Beauvillier, Bailey, Lee och Nelson, så man har flera skickliga spelare i laget, och nu när man ställs mot ett svagt Seattle så bör man kunna ta sin andra raka seger.
Saknas gör Czarnik.

Seattle kommer närmast från en förlust mot Boston med 3-2 där man trots underläge med 2-0 efter två perioder kämpade sig in och kvitterade, men en sen utvisning som utnyttjades av Boston gjorde att man åkte på sin andra raka förlust.
Man tillhör botten av tabellen och bakom sig har man bara Arizona, och hittills har det bara blivit 14 segrar på 45 matcher.
Nu är det precis som senast bortamatch som gäller och där trivs man inte alls då det endast blivit segrar i 5/20 matcher, något som är ett minus här.

I denna matchen ser man ut att få klara sig utan ett gäng spelare då Borgen, Oleksiak, Schwartz och Tanev förväntas missa matchen samtidigt som Järnkrok och Soucy är tveksamma.
Visst har man en del bra spelare i Gourde, McCann, Eberle och Giordano i laget, men man håller inte samma kvalitet som hemmalaget, och då man har en del spelare borta så bör man få det tufft.

NY Islanders kommer från seger och nu när man ställs mot ett bortasvagt Seattle så bör man kunna ta sin andra raka seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Sorokin (Unconfirmed) - Driedger (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip