NY Islanders blir favoriter hemma mot Tampa Bay som är b2b, och nedsläpp är 02:00 svensk tid.

NY Islanders kommer närmast från en meriterande seger mot Toronto hemma med 2-3, och Pierre Engvall blev stor matchhjälte när han avgjorde med bara 2.02 kvar att spela. Överlag har man gjort en bra säsong även om man kanske inte öser in mål framåt, något som inte förvånar då offensiven inte är den bästa i ligan.

Nu har man fått några dagars vila efter segern senast samtidigt som man vänder hem till hemmais, något som gör att man blir favoriter i matchen. Man möter dock ett rutinerat Tampa Bay som inte kommer bli en enkel uppgift, och jag tror man kan få problem här.
Cizikas och Bortuzzo saknas samtidigt som Fasching är ett frågetecken.

B2b stoppar inte Tampa Bay

Tampa Bay ligger på sjätteplats i conferencen och man har varken stuckit ut negativt eller positivt.
Efter tre raka 6-3 segrar där man imponerat offensivt tog det stopp när man senast föll mot NY Rangers med 3-1, en match man dock inte spelade dåligt i, och nu är det inte lika tufft motstånd även om det är ett minus att man är b2b.

Nikita Kucherov har imponerat rejält under säsongen då han toppar poängligan med sina 86 poäng på 50 matcher. Där bakom har man Hedman, Point, Stamkos och Hagel, så man har fin höjd i laget, och här blir man något underskattade.
Jeannot och Watson saknas samtidigt som Sergachyov förväntas missa matchen.

Sorokin (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip