Två formstarkas lag ställs mot varandra när NY Islanders tar emot Toronto hemma i UBS Arena, men här skiljer den normalt sett en klass mellan lagen.

NY Islanders följde upp sin 7-3 seger mot Columbus med en ny då man slog LA Kings med 3-2 efter förlängning. I den matchen hämtade man upp ett 0-2 underläge med drygt tio minuter kvar av matchen där lagkaptenen Lee klev fram då han stod för både reduceringen och kvitteringen.

Ser man till de tio senaste matcherna är man tillsammans med just Toronto conferencens formstarkaste lag, och det trots avbräck defensivt.
Just avsaknaden av Aho, Pelech och Pulock går dock inte blunda för då man är klart försvagade defensivt, och då offensiven inte skrämmer nämnvärt så kan man få problem mot ett offensivt skickligt bortalag.

Toronto jagar tredje raka

Toronto kommer precis som hemmalaget från två raka segrar, och det har blivit 3-4 mot Ottawa och nu senast 4-0 mot Nashville där man stod för en riktigt bra insats då det aldrig var något snack.
De tio senaste matcherna har slutat med sju segrar samtidigt som man tagit poäng i nio av dessa, så formen är helt på topp.

Man har avbräck i målvakterna Murray och Woll samtidigt som Klingberg, Liljegren och Giordano saknas defensivt. Man sitter dock på en riktigt fin offensiv med namn som Matthews, Tavares, Nylander och Marner, och då även hemmalaget har defensiva problem så tror jag man visar sig bäst här.

Sorokin (Unconfirmed) - Samsonov (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl och och straffar) och jag investerar 2u hos X3000
This is the stats tab
This is the post tip