New York Islanders - Vegas Golden Knights

Goalies: Halak (confirmed) vs Dansk (probable)

Intressant match i natt mellan New York Islanders som är på uppåtgående form mot laget som jag ständigt tycks underskatta Vegas Golden Knights. I natt är jag återigen emot Vegas och frågan är när ska jag lära mig, eller har detta bara varit en illusion?

New York Islanders tycker jag fått fart på spelet och laget har fina 4 vinster de senaste 5 matcherna. Senast så totalkrossade man Nashville Predators med hela 6-2 på bortais vilket jag ser som ett riktigt styrkebesked. Preds inne i Bridgestone är ingen lätt uppgift och Islanders offensiv har verkligen visat vägen hittills med 24 mål senaste 5 matcherna, detta är otroliga siffror. Längst fram i ledet hittar vi lagets stjärna och lagkapten i John Tavares som är glödhet. Tavares har gjort hela 7 mål och 10 poäng senaste 4 matcherna och är med det den hetaste spelaren i ligan för tillfället. Till och med hetare än Kucherov i Tampa Bay.

Vegas Golden Knights höll jag som ett av de sämre lagen inför säsongen och trodde man skulle få det svårt. När sedan lagets stjärnmålvakt Marc Andre Fleury blev skadad och sedan Malcon Subban också blev skadad, så trodde jag målvaktsposten skulle göra att Vegas skulle få det svårt. Dock har laget och inte minst Oscar Dansk motbevisat mig och man vann senast mot usla Colorado Avalanche med hela 7-0 och Dansk höll alltså sin första nolla! Vegas är 8-1-0 i år och det är siffror man inte kan klaga på. Dock har man spelat hem de flesta vinsterna på hemmais och nu ska man gästa tuffa Barcleys Center.

Intressant fakta angående just New York Islanders nya hemmaarena Barcleys Center. Islanders har spelar förvånansvärt bra mot just lag från Western Conference i sin nya hemmaarena då man gått finfina 23-4-4 där sedan start. Detta är en tung fakta som dessutom stödjer mitt spel i natt.

Nej Vegas är bra, och visst så kommer man från en storseger (dock mot ett av ligans sämsta lag), men Vegas stryka är på hemmais och man är i grunden ett sämre lag. Islanders är på väg upp i bra form och har ligans hetaste spelare i målform. Därför bör detta blir en hemmaseger och nattens spel blir därför

Match: New York Islanders - Vegas Golden Knights
Spel: 1
Odds: 1.96
Insats: 4/7u
Bolag: Betsson
Spelstopp: 00:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip