NY Islanders och Washington ställs mot varandra i UBS Arena natten till lördag, och här tror jag på hemmaseger.

NY Islanders kommer från ett riktigt bottennapp senast då man fick stryk med klara 0-7, en rejäl kollaps. Det var i den andra perioden man inte alls gick att känna igen, och där kom sex av målen.
Innan dess visade man bra form då man slagit både Carolina och Edmonton i närtid.

Nu är det en ny hemmamatch som väntar och där har man vunnit fem av de sju senaste matcherna, och då man slagit lag som Edmonton, LA Kings och Toronto så ska man absolut kunna besegra ett betydligt svagare Washington.
Mayfield, Pelech och Pulock förväntas missa matchen samtidigt som Varlamov är ett frågetecken.

Tuff bortamatch väntar Washington

Washington föll mot NY Rangers senast där siffrorna skrevs till 5-1, och där såg man att det fanns klart mer kvalitet hos hemmalaget.
Innan dess har man spelat flera täta matcher då fyra av de fem matcherna slutat oavgjort efter ordinarie tid, och då han man bland annat slagit NY Islanders efter förlängning.

Skillnaden här är att det är bortais denna gången och det känns ändå som ett minus. Till denna matchen förväntas man få tillbaka Pacioretty efter lång frånvaro, ett välbehövligt tillskott offensivt med tanke på att truppen inte ser skrämmande ut, men det lär knappast hjälpa mot ett revanschsuget hemmalag.
Bäckström, Milano och Oshie förväntas missa matchen.

NY Islanders kommer vilja visa hemmafansen att man är klart bättre än vad man visade senast och mot ett Washington ska man ha goda chanser att studsa tillbaka på vinnarspåret, och jag går på hemmaseger i matchen.

Sorokin (Unconfirmed) - Kuemper (Unconfirmed)

Speltips: 1 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip