Bara två matcher i NHL inatt. Men vi har en intressant match framför oss, och det handlar om NY Islanders som gästas av Winnipeg.

Islanders öppnade sin säsong mot Washington på hemmaplan, och där blev det förlust med 1-2. det fanns en del lägen till mål, men det slutade alltså på tre mål.
Inför denna säsong så har man tappat väggen Robin Lehner som gjorde en grym säsong senast, och bidrog till att man var riktigt täta bakåt.
Man har en bra offensiv i laget som leds av kapten Lee, och med tanke på hur gästerna uppträtt defensivt hittills så bör man ha bra chanser att få in några puckar.

Winnipeg har hunnit med att spela två matcher hittills. I den första förlorade man med 6-4 mot ett effektivt Rangers, och senast blev det en seger på straffar mot Devils där det stod 4-4 efter fulltid. Man presterar en bra offensiv hockey och det är inte konsigt med tanke på att man sitter på spelare som Wheeler, Scheifele, Laine och Ehlers. Defensivt finns det dock mer att önska, och så länge man inte visar uppryckning så kommer det bli mycket mål i matcherna.

För gästerna ska Brossoit vakta kassen och då tycker jag det är ännu större målchanser i matchen, och väljer ett överspel här.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip