NY Rangers tar sig an Anaheim hemma i Madison Square Garden natten till onsdag och här bör man ha bra segermöjligheter.

NY Rangers kommer från en fin insats senast då man slog Dallas på bortaplan med 3-7, och där var Artemi Panarin isens gigant då han stod för fem poäng i matchen.
Innan dess blev det två raka nederlag på bortaplan mot Minnesota och St Louis, vilket är två tuffa matcher.
Nu är man tillbaka på hemmais igen och där har man varit riktigt starka under säsongen då man vunnit 19/27 matcher.

Panarin, Zibanejad, Kreider och Fox är spelare som håller en väldigt bra nivå, så man har fin spets i laget.
Målvaktssidan är även den stark med Shesterkin i spetsen, och då det både är hemmaplan och beskedligare motstånd här så bör man kunna ta en ny seger.
Rooney, Blais och Kakko förväntas missa matchen.

Anaheim har sett klart svagare ut senaste tiden än man gjorde i början av säsongen, men i mina ögon överpresterade man dock med tanke på att laget inte håller någon högre nivå.
Nu senast blev det en ny förlust då NY Islanders vann med 4-3, och det var lagets fjärde raka nederlag.
Här väntar den femte raka bortamatchen innan man vänder hem till Honda Center igen, och då man bara vunnit 11/31 matcher på bortais under säsongen så är det knappast någon fördel.

Till denna matchen ser man ut att få klara sig utan spelare som Silfverberg, Jones och Getzlaf samtidigt som Steel och Rakell är tveksamma till spel, så det är stora frågetecken på viktiga spelare inför matchen, och då truppen inte är särskilt bred bör man få det tufft här.

NY Rangers är det bättre laget och då man även har fördel av hemmaplan bör man kunna avfärda ett Anaheim som har en del tunga avbräck i truppen, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Shesterkin (Unconfirmed) - Gibson (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip