I Madison Square Garden ska NY Rangers försöka studsa tillbaka när Arizona kommer på besök, något man ska ses med goda chanser att göra.

NY Rangers öppnade premiären med en klar 1-5 seger mot Buffalo där man gjorde en fin insats.
Nu senast lyckades man inte spinna vidare på det utan man föll med 5-3 mot Columbus, ett Columbus som hade Boone Jenner på humör då han tryckte dit ett hattrick.

Nu är det hemmapremiär i New York så det kommer bli ett riktigt bra tryck i arenan, och spelare som Panarin, Zibanejad och Kreider lär vilja visa upp sig från sin bästa sida, vilket bör räcka till seger då motståndet är svagt.
Ryan Lindgren är ett frågetecken inför matchen.

Arizona får svårt att räcka till

Arizona lyckades förvånande vinna sin tuffa premiär borta mot NJ Devils med 3-4 efter straffar, något som imponerade då Devils håller en bra klass.
Två av målen kom i powerplay vilket la grunden till segern, och även om man tappade 0-2 till 3-2 så var det starkt att vänta tillbaka.

Nu väntar en ny tuff bortamatch och ser man på truppen offensivt så finns namn som Schmaltz, Keller och Hayton som gör en hel del poäng framåt.
Där bakom ser det dock väldigt tunt ut och även om man kommer plocka poäng här och var så kommer man tillhöra botten av tabellen, och man bör få svårt att överraska på nytt.

NY Rangers i sin hemmapremiär tror jag visar att man är det klart bättre laget i matchen, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Shesterkin (Unconfirmed) - Vejmelka (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip