NY Rangers tar emot Boston hemma i Madison Square Garden natten till onsdag, och här bör segerchanserna vara goda för hemmalaget.

NY Rangers kommer närmast från en imponerande seger mot conferenceettan Florida med 5-2, och där fungerade även powerplayspelet bra då tre av målen gjordes i spelformen.
Ser man till de tio senaste matcherna har det blivit segrar i sju av dessa, och då har bara en förlust kommit på hemmais.
Just hemmaplan är något man trivs riktigt bra på då man under säsongen vunnit 15/21 matcher, och ser man till de åtta senaste hemmamatcherna har man tagit sju segrar, vilket är urstarka siffror.

I truppen finns det en hel del spetsspelare i namn som Zibanejad, Kreider och Panarin som leder lagets offensiv. Utöver dem så finns det en del bra spelare i laget, och här bör man absolut kunna knipa en ny seger på hemmais.
Blais, Kakko och Nemeth förväntas missa matchen samtidigt som Chytil är tveksam.

Boston repade sig efter 0-6 förlusten mot Carolina genom att slå Ottawa med 0-2 på bortais, och det var en riktigt bra öppningsperiod samt ett bra målvaktspel som banade väg för segern.
På slutet har dock formen varit något tveksam då man bara vunnit tre av de åtta senaste matcherna och då har segrarna kommit mot Ottawa, Seattle och Arizona, lag som är bland de svagaste i hela ligan.

På slutet har man fått klara sig utan två av sina absolut bästa spelare i Marchand som är poängbäst i laget samt kaptenen Bergeron som är viktig både i det offensiva och defensiva spelet. De saknas även här och utan dem är lagets inte alls lika slagkraftigt, och mot ett starkt NY Rangers bör man få det väldigt tufft.
I övrigt förväntas Grzelcyk och Zboril missa matchen samtidigt som Vaakanainen är tveksam.

Utan Marchand och Bergeron är inte Boston alls lika skrämmande och då man ställs mot ett hemmastarkt NY Rangers har jag svårt att se att detta skulle sluta på något annat sätt än hemmaseger.

Shesterkin (Unconfirmed) - Swayman (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip