NY Rangers ligger pyrt till då man förlorat båda matcherna hittills mot Carolina. Förlust här och säsongen är över, något som dessvärre är högst troligt.

NY Rangers förlorade första matchen med 3-2, men man såg bleka ut offensivt och det var Zibanejad som stod för det mesta framåt.
Senast blev det återigen en förlust och då med 4-1.
Panarin gjorde lagets enda mål i mitten av den första perioden.

Offensivt så ser man alldeles för bleka ut och det räcker inte alls mot ett starkt Carolina, så uppryckning krävs, och det ordentligt.
Lundqvist såg inte helt stabil ut senast heller och ett par av målen borde han nog haft, och med tanke på att det inte är säkert att Shestyorkin kan komma till spel så är målvaktssituationen tuff, och det troliga är att säsongen tar slut i denna matchen.
Både Fast och Shestyorkin är tveksamma inför matchen. Plus är att Lemieux är tillbaka.

Carolina ser riktigt bra ut för dagen och man har vunnit båda matcherna. Man har en otroligt bra kedja i Teravainen-Aho-Svechnikov som bara glänser, och den sistnämnda stod för ett hattrick i 4-1 segern senast.
Det finns också mer att hämta av spelare som Necas, Staal och Trochek, så ser man till bredden i laget så har man ett bättre lag än NY Rangers.

Mrazek har även spelat riktigt bra i kassen och han vann målvaktsmatchen klart senast, en bra trygghet att ha där bak.
Pesce är fortsatt borta och Hamilton är tveksam inför matchen, men den sistnämnda saknas förmodligen också.

NY Rangers har sett alldeles för uddlösa ut både defensivt och offensivt, och här tror jag Carolina fortsätter att gasa på och avgör matchserien.

Speltips: 2 och jag investerar 2u till oddset 2.15 hos Casumo , Unibet & LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip