New York Rangers - Colorado Avalanche

Goalies: Lundqvist (probable) vs Varlamov (probable)

Ny säsong startar i New York, och Henrik Lundqvist mannar har en intressant säsong framför sig. Laget har gjort många förändringar i laget och bytt bort många rutinerade och duktiga spelare i år för att satsa på sina yngre spelare. Därmed ser Rangers faktiskt svagare ut än förra året enligt mig, och frågan är hur sina unga spelare kan hantera detta. Laget kommer drivas av svensken Mika Zibanejad framåt i centerrollen som fått en enorm roll i laget. Man har fortfarande Nash, Kreider, Zuccarello mm, men jag tycker Rangers styrka i år kommer sitta i försvaret som ser stabilt ut. I och med att man fick in tunga Kevin Shattenkirk har man ett av ligans bästa första backpar tillsammans med Ryan McDonagh och det gillar nog king Henrik längst bak mellan stolparna.

Colorado Avalanche, ja vad kan man säga om laget. En sak är säker. De kommer inte göra en sämre säsong än förra året. Historiskt bottenrekord förra året och även om man hade skrapat ihop 20p extra hade man blivit klart sist i NHL. Man kan bara kliva uppåt från den position man är i och man har också duktiga spelare som kan göra det. Jag tror helt klart Avs kommer göra en starkare säsong i år än förra året men man kommer nog tyvärr infinna sig i botten av ligan igen. Laget såg faktiskt väldigt bra ut under försäsongen och jag tycker faktiskt deras försvarsspel såg riktigt bra ut. Man släppte faktiskt inte in mer än 2 mål i någon av matcherna man spelade och vann 4/6 matcher.

Inför denna matchup tror jag dock det blir svårt för Avalanche att plocka 2 poäng även om jag tror det blir en tuffare match än oddsen visar. Som jag skrev gillar jag att Rangers byggt sitt lag bakifrån i år med stabil backuppsättning med Henke i mål. Laget har många tvåvägsforwards som gör enormt jobb försvarsmässigt och möter ett Avs som var klart sämst i ligan offensivt förra året. Jag tror det blir en tajt match med få mål och jag tror det blir svårt för bortalaget att hitta nätet minst 3 gånger. Jag kommer därför spela:

Match: New York Rangers - Colorado Avalanche
Spel: Colorado U2.5 mål
Odds: 1.73
Insats: 2/7u
Bolag: Betsson
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip