Ett revanschsuget NY Rangers tar emot Columbus hemma i Madison Square Garden, och efter förlusten senast så lär vi få se en klart bättre insats.

NY Rangers föll något oväntat senast hemma mot San José med 2-3 efter förlängning, en insats som inte övertygade, speciellt i slutperioden.
Trots nederlaget så har man gjort en rätt okej inledning då man bland annat slagit Tampa Bay och Minnesota, där man mot Minnesota vann med hela 3-7.
Nu väntar ett Columbus som inte alls tillhör de bättre lagen, och då de spelar match natten till söndag så får de kort vila.

NY Rangers har stjärnor som Panarin, Zibajenad, Kreider och Fox som gjorde det bra hittills. Man har även en av ligans absolut bästa målvakter i Shesterkin. Han vaktar dock inte kassen utan det är Halak som får förtroende, men då man brände mot svaga San José på hemmaplan senast så har jag svårt att se att man skulle åka på en ny förlust trots målvaktsvalet.
Columbus inledde med tre raka nederlag där man inte kunde utmana tuffa lag som Carolina, Tampa Bay och St Louis, och det blev klara förluster i samtliga matcher. Hittills har man plockat fyra poäng, men poängen har tagits mot svagare motstånd än man ställs mot här, och samtliga poäng har även tagits på hemmais.
Nu väntar en tuff bortamatch i New York och bara knappa dygnet innan mötte man ett starkt Pittsburgh där det blev förlust med 3-6, så det är ingen optimal uppladdning man haft.

I matchen mot Pittsburgh vaktade Merzlikins kassen vilket med största sannolikhet betyder att Tarasov får chansen här, ett klart minus.
Ser man på laget så finns det en del bra spelare i Gaudreau, Voracek och Jenner. Bredden är dock allt annat än bra och då man även har Laine och Korpisalo på skadelistan så ser truppen väldig tunn ut, och min känsla är att man inte har något att hämta här.

NY Rangers blir klara favoriter i matchen och det är helt rätt då man både kommer utvilade samtidigt som man är klassen bättre än Columbus, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Halak (Confirmed) - Tarasov (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u.

This is the stats tab
This is the post tip