NY Rangers har revansch att utkräva när man på nytt ställs mot Columbus, och här tror jag man får sin revansch.

NY Rangers kom med tio raka segrar inför mötet senast mot just Columbus. Där fick man segersviten bruten då man föll med 4-2, och även om insatsen inte var kanon så var den heller inte dålig.
Nu är det samma motstånd men här vänder man tillbaka till Madison Square Garden, ett klart plus då man varit starka hemma med 20 segrar på 27 försök.

Ser man på truppen finns det mycket spets i Fox, Panarin, Zibanejad, Trocheck och Kredier, så man har högre klass i truppen än vad motståndarna har, och efter förlusten senast lär man vara ute efter revansch.
Chytil och Wheeler saknas i matchen.

Columbus får svårt att skrälla på nytt

Columbus tar slut efter grundserien då man bara spelat ihop 48 poäng efter 57 matcher, så även om det är en del matcher kvar så kommer det inte bli något slutspel, och man är jumbo i conferencen fem poäng bakom Ottawa.
Senast lyckades man vinna mot NY Rangers och ser man till de fem senaste har man lyckats ta tre segrar. Det är dock sällan man lyckats följa upp en seger med en seger, vilket säger en del om lagets kvalitet.

Ser man på laget så har man spelare som Gaudreau, Werenski och Marchenko. Överlag är dock truppen alldeles för svag och hemmalaget har en helt annan klass i sin trupp, vilket jag också tror visar sig här, speciellt då man får agera bortalag.
Fantilli och Laine saknas.

NY Rangers jagar revansch och hemma i Madison Square Garden är man inte lätta att tas med, något jag tror Columbus får känna på, och jag går på hemmaseger i matchen.

Quick (Unconfirmed) - Merzlikins (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip