I Madison Square Garden ska NY Rangers spänna bågen med Dallas natten till fredag, och här blir man alldeles för klara favoriter.

NY Rangers stod för en riktigt bra insats senast då man slog Minnesota hemma med 4-3 efter straffar. Det var framförallt en bra mittperiod som banade väg för segern, men man skapade tillräckligt med lägen för att vinna redan efter ordinarie tid.
Formen är bra då man i närtid både slagit Minnesota, Florida och Carolina, och det har blivit fyra segrar på de fem senaste matcherna.

Att man gör bra resultat är inte konstigt då man har en av ligans bästa målvakter i Shesterkin samt spelare som Panarin, Fox och Zibanejad, så kvalitet finns det gott om.
Till denna matchen saknas dock vasse Kreider, en spelare som förra säsongen gjorde 62 mål och hittills har han gjort 19+11 på 42 matcher, och med tanke på att man möter nytt vasst motstånd så blir man för stora favoriter.
Utöver Kreider är Gauthier ett frågetecken.

Dallas vann en jämn match borta mot NY Islanders senast då man vann efter straffar med 1-2, vilket betydde att man följde upp segern mot Florida.
Man har gjort en stark säsong då man toppar western conference efter att man vunnit 25/42 matcher, och en anledning till de fina resultaten är att man spelat riktigt bra även på bortais.

Inför denna matchen har man ett frågetecken i Hintz och skulle han inte komma till spel så saknar man precis som hemmalaget en ledande spelare offensivt. Man har dock bra bredd i Pavelski, Robertson, Seguin, Benn och Heiskanen, och här blir man alldeles för underskattade då man är minst lika bra som hemmalaget.

NY Rangers saknar en ledande spelare i matchen och att man ska vara klara favoriter mot ett starkt Dallas köper jag inte alls, och jag tror klart mest på bortaseger i matchen.

Shesterkin (Unconfirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip