Bara två matcher i NHL inatt. Jag har dock hittat ett spel i matchen mellan Rangers och Detroit.

Rangers kommer från en 2-6 förlust mot Ottawa, en klar missräkning efter de två fina insatserna innan den matchen där man slog Nashville och Tampa Bay. Gästerna visade upp en bra effektivitet medans försvarsspelet inte var fläckfritt. Positivt att Kakko stod för två poäng.
Lundqvist ska vakta kassen inatt efter att han inte spelat de tre senaste matcherna. Han är inte så bra som han varit tidigare, och Georgiyev ser ut att få mest förtroende.

Detroit är helt under isen och man ligger sist med bara nio inspelade poäng efter 16 matcher. Man släpper in mängder med mål då man släppt in 63 stycken, och det är en riktigt hög siffra. Offensivt så har man också en del problem och man snittar bara lite över två mål per match. Nu möter man dock ett Rangers med Lundqvist i mål, och han har inte visat upp något bländande spel hittills, och offensivt bör man kunna få in en del puckar med spelare som Larkin och Mantha i spetsen.

Tror på en målrik match här då gästerna släpper in mycket mål samtidigt som Lundqvist ska vakta kassen för hemmalaget, så Detroit lär inte vara ofarliga här.

Lundqvist (Confirmed) - Bernier (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip