I Madison Square Garden väntar en match mellan Mika Zibanejads NY Rangers och Connor McDavids Edmonton, och här tror jag på hemmaseger.

NY Rangers kommer med fin form då man segrat i fyra av de fem senaste matcherna. Förlusten kom mot Toronto med 3-7 samtidigt som man vunnit mot bra lag som LA Kings och Boston.
Man kommer från en 2-5 seger i en tuff bortamatch mot Toronto, så det var en fin skalp man tog.

Man har ett väldigt bra spelschema sista tiden då detta blir tredje matchen på sex dagar, något som gjort att man både fått vila och kunnat slipa på detaljer.
Samtidigt finns det hög klass på truppen, något man visat under säsongen, och med namn som Zibanejad, Kreider och Panarin i laget borde man kunna följa upp med en ny seger.
Chytil och Kakko förväntas missa matchen.

Edmonton är b2b

Edmonton hade efter en tung inledning på säsongen spelat upp sig då man tog åtta raka segrar. Efter det blev åkte man på tre raka förluster för att senast kunna vända tillbaka på vinnarspåret då man slog NJ Devils mer 3-6, och man var det bättre laget i matchen.

Den matchen spelades natten mot fredag vilket betyder att man är b2b.
Pickard vaktade kassen senast och det är ingen toppmålvakt på något sätt. Här kommer man dock ställa Stuart Skinner i kassen och det är inget bättre val då han inte alls imponerat under säsongen, så målvaktsmatchen lär man knappast vinna.
Man har dock stjärnor som McDavid och Draisaitl i truppen, så man ska inte avfärdas helt, men med tanke på att man är b2b och möter ett utvilat hemmalag tror jag man åker på en ny förlust.

Shesterkin (Unconfirmed) - Skinner (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip