Rangers ska försöka gå för tredje raka, och här möter man Florida där jag har en idé.

Rangers vann senast med 2-4 borta mot Carolina efter att Lundqvist gjort en supermatch. Han räddade 45/47 skott i en match laget förlorade med 47-19. Han har nu gjort två bra matcher i rad, men innan dess har han inte sett vass ut. Nu tror jag man ställer Gerorgiyev i mål och han har också gjort det bra.
I denna match får man klara sig utan backen Marc Staal, och det är ett stort avbräck. Sedan tidigare saknas även Zibanejad, så två tunga skador.

Florida har gjort det bra på slutet och senast fick man med sig en poäng i mötet mot ett stekhett Washington. I denna matchen kommer man vara b2b då man möter Islanders under lördagskvällen. Dock så är det ingen lång resa då man möter ett New York lag, så det är ett litet plus.
Jag håller laget som snäppet vassare än hemmalaget då man ser lite mer kompletta ut som lag samtidigt som Barkov och Huberdeau startat säsongen på ett bra sätt. Det enda som oroar är defensiven då man är ett av lagen som släpper in flest mål i conferencen, men offensivt tycker jag man ser bättre ut.

Med tanke på att hemmalaget har skador på två viktiga spelare så tror jag mest på gästerna även om de är b2b, och bortaseger känns mest lockande.

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip