Dags för conferencefinal när NY Rangers ställs mot Florida i en på förhand tuff och jämn matchserie, och här i första mötet tror jag vi får se på mål.

NY Rangers gjorde en ruggigt stark grundare där man plockade flest poäng av samtliga lag i ligan.
Man har även fortsatt succén genom att slå ut Washington i åttondelsfinal med 4-0 i matcher och nu senast blev det 4-2 i matcher mot Carolina, ett lag som var en av favoriterna. I den sista matchen låg man under med 3-1 inför den sista perioden, men då klev målskytten Kreider fram och tryckte in ett hattrick på drygt tio minuter, så han blev stor hjälte för laget.

I truppen har man flera offensivt skickliga spelare i Zibanejad, Kreider, Panarin och Trocheck samtidigt som man har en poängstark back i Fox, så det finns mycket hot framåt, och man ska ha goda chanser att göra en del mål på hemmais.
Wheeler och Chytil är dtd.

Florida behöver göra en del mål för seger

Florida har precis som NY Rangers imponerat under säsongen och man slutade fyra poäng bakom i grundserien.
På vägen till conferencefinalen har man slagit ut Vegas med 4-3 i matcher samt Boston med 4-2, så man har behövt göra några fler matcher än hemmalaget, något som kan visa sig påverka matchserien.

Som hos hemmalaget har man en fin styrka offensivt och då tänker jag främst på namn som Reinhart, Barkov och Tkachuk, och den förstnämnda tryckte in 57 puckar i grundserien. Utöver dessa spelare har man Tarasenko, Bennett och Verhaeghe, så mycket kvalitet finns offensivt, och ska man vinna matchen tror jag det krävs att man visar upp sin kvalitet framåt.

Shesterkin (Unconfirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos bet365