Nytt möte väntat mellan NY Rangers och Florida, och efter att hemmalaget blev nollat senast tror jag man studsar tillbaka.

Ny bonus - upp till 2000 kr! →

NY Rangers tog flest poäng av alla lag i grundserien och man har imponerat stort genom hela säsongen då man bland annat slog ut Carolina i kvartsfinal.
I det första mötet mot Florida fick man det inte att lossna offensivt då man bara hade tolv skott på mål efter två perioder, men man blev bättre och överlag så gjorde man absolut ingen dålig match.

Panarin, Zibanejad, Kreider och Trocheck är namn som finns offensivt och efter nollan senast lär de knappast acceptera en ny match där man kämpar med offensiven, och kommer man upp i tidigare nivå så ska man absolut inte vara underdogs på hemmais.
Wheeler är dtd och förväntas vara tillbaka i matchserien.

Florida får det tuffare än senast

Florida lyckades besegra NY Rangers senast där siffrorna skrevs till 0-3, och defensivt gjorde man det bra även om hemmalagets skärpa inte var på topp.
Man gjorde 0-1 i den första perioden där de två sista målen kom i slutskedet av matchen, så det var match hela vägen in, och det kunde absolut slutat med en förlust.

Tkachuk, Verhaeghe och Bennett klev fram senast och att man kunde vinna trots att spelare som Barkov och Reinhart var utanför poängprotokollet var starkt.
Nu kommer man dock möta ett NY Rangers som knappast har råd med en förlust till, så man kommer få det svettigare i egen zon, och att man är knappa favoriter i matchen tycker jag är fel.

Shesterkin (Unconfirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365