Under natten ska NY Rangers ta sig an ett LA Kings som är b2b, och här tror jag hemmalaget är starkast.

NY Rangers kommer från en 2-3 förlust hemma mot Buffalo där man låg under med 0-3. Man jobbade sig ikapp efter att man gjorde en riktigt bra tredjeperiod, men man lyckades inte komma närmare än 2-3.
Innan dess slog man Toronto på hemmaplan med 5-3 där man utnyttjade att Hutchinson vaktade kassen för gästerna.
Nu spelar man på hemmaplan i Madison Square Garden och där har man varit bra den senaste tiden då man vunnit 7/11 senaste matcherna. Man gör även mycket mål på hemmaplan, något som 101 mål på 29 matcher visar.
Offensivt har man spelare som Panarin, Zibanejad och Strome, så det finns riktigt fina offensiva spelare i truppen.
Skadeläget är bra och man ska ha tillgång till samma trupp som senast.

LA Kings kommer från en 3-0 förlust borta mot NJ Devils i en match som spelades natten till söndag. Nu är man b2b då man ska möta NY Rangers natten till måndag, och vilan har inte blivit lång.
Man har nu även fyra raka förluster, och kikar vi på de tio senaste matcherna så har man bara vunnit en enda match, så formen är på absoluta botten.
Bortaplan är ett stort minus här då man bara tagit 20 poäng på 32 matcher, och man har bara vunnit åtta av dessa matcher.
Truppen är svag och förutom Kopitar så ser det riktigt tunt ut, något som såklart bidrar till att man har svårt att vinna matcher.

NY Rangers är det bättre laget i denna matchen, och i form av hemmaplan så tror jag man vinner denna matchen redan på ordinarie tid.

Shestyorkin (Confirmed) - Quick (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos 888sport , Casumo , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip