NY Rangers ska upp och spela match ett dygn efter förlusten mot Columbus, och nu när motståndet är än tuffare så tror jag att man får det svårt.

NY Rangers kommer närmast från en 5-3 förlust mot Columbus där man trots en 0-2 ledningen redan efter fem minuter tappade.
Defensivt visade man upp brister och där måste man upp en hel del för att få med sig något bra resultat härifrån.
Säsongen har annars varit bra då man ligger på en femteplats i conferencen, och även om det är en del matcher kvar så ser det bra ut i kampen om slutspel.

En av lagets stjärnor Panarin stod för tre poäng i förlustmatchen senast och han har nu gjort 48 poäng på 39 matcher, vilket är en fin siffra. I övrigt har man spelare som Fox, Zibanejad, Kreider och Strome, så det finns en hel del kvalitet i laget, men här ställs man mot ett riktigt starkt lag.
Blais, Chytil, Kakko, Fox och Nemeth förväntas missa matchen.

Minnesota ligger på en fjärdeplats i sin conference och man ligger före lag som Vegas och Calgary.
Det som imponerar är att man gjort minst antal matcher då man bara gjort 38 stycken, och ser man tex på Nashville som ligger tvåa i conferencen så har de spelat 45 matcher, så man har gjort en fin säsong hittills.
Nu senast slog man Montreal med klara 8-2 på hemmaplan efter en riktigt bra insats, och det var lagets tredje raka seger.

Man har stjärnan Kaprizov i laget som gjort 49 poäng på 37 matcher och han leder lagets interna poängliga.
I laget finns det dock spelare som Zucarello, Hartman, Fiala och Foligno som håller en bra nivå, och då man blir underdogs i matchen så finns värdet helt klart på gästerna.
Brodin, Merrill, Sturm och Bjugstad förväntas missa matchen.

NY Rangers kliver in som favoriter i matchen och det tycker jag är fel då gästerna har gjort en bra säsong hittills samtidigt som de håller en hög nivå, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Georgiev (Unconfirmed) Kahkonen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

TV: Bästa dragen på ett klurigt Stryktips!




This is the stats tab
This is the post tip