NY Rangers - Nashville Predators

Goalies: Lundqvist (probable) vs Rinne (confirmed)

NY Rangers har denna säsongen gått in med andra förutsättningar än vad man haft tidigare säsonger och det är ett nytänk för Henrik Lundqvist mannar. Rangers som ständigt varit ett topplag under de senaste 5 säsongerna har nu genomgått en ombyggnation av laget vilket betyder att man bytt bort sina tunga namn för att börja om och jobba med talanger. I år ser laget tunnare ut än någonsin och lagets bästa spelare får ses i vår svenska stjärna Mika Zibanejad som bär den tunga centerrollen i förstalinan. Detta med en väldigt tunn backuppsättning som ser allt annat än stabil ut. Henrik Lundqvist är även han ett stort frågetecken då man måste ifrågasätta hans motivation att stanna i Rangers, även om han tydligt uttalat att hans mål är att vinna Stanley Cup med laget, men som det ser ut nu har laget inte kapacitet att vinna samtidigt som Lunkan inte blir yngre.

Under försäsongen har Rangers sett väldigt upp och ner ut. Som jag nämnde ser försvaret minst sagt svajigt ut men man har en helt ok förstalina som har mycket fart i sig. Dock ser bredden väldigt dålig ut vilket blir den stora skillnaden i natt enligt mig.

Nattens motståndare Nashville Predators ser verkligen bra ut denna säsongen och truppen ser mer eller mindre komplett ut. Preds som var favoriter att gå förra säsongen har samma core grupp i år och har inte gjort speciellt många förändringar. Med andra ord vet man har att man har en grupp som kan gå hela vägen. Förra året chocka man mot Winnipeg Jets och jag tror och hoppas man tagit lärdom av detta. Filip Forsberg är en spelare som jag tror kan vara ÄNNU bättre denna säsong även om han hade en fantastisk säsong förra året. Hade det inte varit för skador tror jag han hade varit i toppen av poängligan.

Under försäsongen för Preds så har man spelat väldigt lite vilket i mina ögon tyder på att man är säkra i sig själva och vart laget befinner sig. Man har testat några unga spelare i första matcherna, men har efter det sållat fram sin grupp väldigt fort. Största frågetecknet var om Tolvanen skulle ta ta plats i NHL-laget direkt när säsongen börja eller om han skulle få inleda i AHL, nu blev fallet det sekundära.

Preds kommer till nattens match med full trupp och jag tror att bredde i laget kommer vara skillnaden i natt. Preds har en riktigt fin backuppsättning som jag tror kan plocka ner Rangers speed i förstakedjan och få kommer bredden avgöra matchen då Preds har bra leverans från samtliga linor.

Jag spelar därför

Match: NY Rangers - Nashville Predators
Spel: 2
Odds: 2.08
Insats: 3/7u
Bolag: 888sport , LeoVegas eller MrGreen
Spelstopp: 01:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip