Mika Zibanejads NY Rangers tar emot Jesper Bratts NJ Devils natten till lördag, och här bör hemmalaget ses med bra segerchans.

NJ Devils kommer närmast från en fin 5-3 seger mot starka St Louis där man efter ett 2-3 underläge inför den sista perioden vände till seger, och storstjärnan Panarin var tungan på vågen då han stod för tre poäng i matchen.
Precis som senast är det match i Madison Square Garden som gäller och där har man varit starka under säsongen då man vunnit 18/26 matcher, vilket är riktigt fina siffror.

Man har en riktigt fin spets i laget med spelare som Zibanejad, Fox, Kreider och Panarin som samtliga håller en hög nivå.
På målvaktssidan har man även Shesterkin som varit ruskigt bra under hela säsongen, så man har en trygghet bakåt i honom, och mot överkomligt motstånd bör man kunna ta en ny seger här.
Saknas gör Kakko och Blais.

NJ Devils har verkligen blandat och gett på slutet då man bland annat vunnit med siffror som 7-2 och 1-6 mot Vancouver och Pittsburgh samtidigt som man förlorat mot Chicago och Columbus med 8-5 samt 4-3.
Man tillhör den nedre delen av tabellen då man ligger på en trettondeplats i conferencen, och man är en bra bit från en slutspelsplats.
Bortaspelet har varit en stor orsak till tabellplaceringen då man bara vunnit 8/27 matcher på resande fot, och det är alldeles för svaga siffror.

Man har en hel kvalitet i laget i form av Hughes, Hischier, Bratt och Hamilton. Överlag är truppen dock svag och då man även har målvaktsbekymmer bör man få det tufft i matchen.
Bernier, Blackwood, Kuokkanen och Thompson förväntas samtliga missa matchen.

NY Rangers är starka på hemmais och då man möter ett bortasvagt NJ Devils med bekymmer på målvaktssidan så bör man ha goda segerchanser, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Shesterkin (Unconfirmed) - Daws (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip